موارد مهم به شرح زیر میباشد :
پس از کسب اطلاعات بالا پردازشهای زیر می بایست بر روی آنها و یا جداگانه انجام پذیرد:
پارامترهای مهم مؤثر در محاسبه زمان یک سفر کامل :
خروجیهای زیر پس از پردازش :
نوع کنترل :
پس از آنالیزهای بالا طراحی آسانسور در سه مرحله زیر انجام می پذیرد:
پس از آنالیز ترافیک و بررسی محدودیتهای ابعادی که اطلاعات اولیه آن از طریق بازدید از محل و یا نقشههای ابعادی و مشاوره با کارفرما صورت میگیرد. امر طراحی آسانسور صورت میگیرد.
فاز اول – بررسی و تعیین ابعاد و اندازه ها
فاز دوم – بررسی و تعیین مشخصات فنی قطعات
فاز سوم – تهیه نقشههای اجرایی جهت عملیات
فاز اول: طراحی ابعاد و اندازه ها
پس از انتخاب آسانسور مناسب از نظر تعداد، سرعت و ظرفیت که با بررسی محاسبات ترافیکی و محدودیتهای ابعادی صورت پذیرفت، براساس جداول ابعاد و اندازههای مطابق مقررات EN81 و توصیههای ISO سعی می شود مناسبترین ابعاد و اندازهها انتخاب گردد.
شایان ذکر است ابعاد و اندازههای ارائه شده صرفا برای آسانسورهای معمولی و استاندارد میباشد. در شرایط خاص و آسانسورهای گرد، آسانسورهای پاناروما (شیشهای) و یا آسانسورهای صنعتی، ابعاد و اندازهها بر اساس شرایط موجود تعیین میگردد اما همواره سعی میشود مقررات EN81 برای میزان فضای هر مسافر (مساحتها) رعایت گردد.
خروجیهای فاز اول طراحی عبارتند از :
فاز دوم: تعیین مشخصات فنی قطعات
پس از انتخاب ابعاد و اندازهها، فاز دوم طراحی که در واقع مشخص نمودن دقیق پارامترهای فنی قطعات میباشد شروع میشود. ابعاد و اندازههای طراحی شده برای چاهک، کابین و دربها پارامترهای بسیار مهمی هستند که در انتخاب مشخصات فنی قطعات مؤثر میباشد. لذا عوامل اصلی مهم، در انتخاب قطعات و مشخصات فنی آنها عبارتند از :
عوامل موثر در انتخاب تجهیزات
فاز سوم: تهیه نقشههای اجرایی جهت عملیات نصب و راهاندازی:
پس از طراحی ابعادی و تعیین مشخصات فنی قطعات و تجهیزات، نقشههای اجرایی جهت آمادهسازی چاه و همچنین نحوه قرارگیری و نصب تجهیزات و نقشههای مدارهای کنترل تهیه میگردد.
در این مرحله از طراحی پارامترهای زیر مشخص میشود.